- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf #1549 üzenetére
"Szerintem a hivatkozásokat PHP-vel generálják adatbázis ID alapján (valószínűleg a kódnak mint mondjuk memo elemnek ez a rekord id-ja)."
Akárhányszor frissítem az oldalt, mindig más random generált id lesz az eredmény. Akkor mi köze ennek az adatbázis ID-hez?Ezt nem értem.
Van egy olyan gyanúm egyébként, hogy ez a syntax highlighter nem az ő termékük, hanem valami ingyenes cucc, és akkor nem jogsértő használni, majd utánanézek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf #1546 üzenetére
Igen, én is ezt mondtam
Csak azt nem vágom, hogy ha a linken elérhető tartalmat megfelelő változók megadásával beágyazom saját oldalra, akkor az működőképes-e.
Pl. a flashvars részben az első kódrészletnél most nálam ez van (ez itt dinamikusan változik):
flashvars="highlighterId=highlighter_514695"
És a div id-je a következő:
highlighter_514695
Szóval elvileg stimmel a kettő, így rendelik hozzá, de vajon ez saját oldalra beágyazva működik? Az id dinamikus változtatását már JavaScripttel oldják meg?
Még egy kérdés merült fel bennem: ha alapból tiltják biztonsági okokból a clipboardhoz való hozzáférést, akkor ez mégis hogyan tudott hozzáférni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest