Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsmit, megprobálok mindig mindenkinek segíteni ha tudok

A honlapomon [link] van egy lenyílos dolog. Ha az egeret a letöltések menüre viszed akkor láthatod a scriptet. Egyet nem értek, Opera, Mozillaával müxik, de IE-vel nemakarja a lenyílósban a hátteret a szöveg mögött szinezni. Régen jó volt, szerintem azóta nem műxik ie alatt amióta ujrapakoltam a gépet, és ezért szeretném lecserélni egy olyanra ami mindegyik böngésző alatt fut. Nemtudom h nálad jól fefut-e de nálam nem akar, sajna mostmár a link, se megy rajta. Az eredeti js-t (nem nevetni) az rtl klub oldalárol szedtem le, és érdekes az rtl oldalán még most is működik az a js, de nálam nem :S Pedig az rtl oldláról leszedett js-hez tartozó összes cuccot leszedtem hozzá, és csak azt rtam át amit kellett. Amugy igen, framén belül kéne a lenyílós cucc.
-
ha ez egyik szerverről viszed át a másikra, nézd meg h ne a teljes elérési út legyen megadva, (pl: http://hujikolp.uw.hu/js/timer/timer.js helyett csak ez legyen: js/timer/timer.js) mert különben a másik szerverre fog hivatkozni, és lehet h ezért nem megy, és lehet h a szerveren van .thaccess és ha ebben be van az állítva h külső linknek ne tudják elérnii, akkor tényleg nem fog működni a másik szerverre átvitt js. Remélem tudtam v.mit segíteni.
-
vakondka
őstag
hááát igen google-ben jobb vagyok mint javascript-ben

vagyis könnyű volt ilyen scriptet találni, de a megoldás a gondodra már nem is olyan egyszerű...
...és ha ezt scriptet használnád egy az egyben? Ez működteti a linkeket rendesen.
le is van írva, hogy működik, abból is lehetne valamilyen ötletet venni...egy kicsit hosszú én nem olvastam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest