Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsmit, megprobálok mindig mindenkinek segíteni ha tudok

A honlapomon [link] van egy lenyílos dolog. Ha az egeret a letöltések menüre viszed akkor láthatod a scriptet. Egyet nem értek, Opera, Mozillaával müxik, de IE-vel nemakarja a lenyílósban a hátteret a szöveg mögött szinezni. Régen jó volt, szerintem azóta nem műxik ie alatt amióta ujrapakoltam a gépet, és ezért szeretném lecserélni egy olyanra ami mindegyik böngésző alatt fut. Nemtudom h nálad jól fefut-e de nálam nem akar, sajna mostmár a link, se megy rajta. Az eredeti js-t (nem nevetni) az rtl klub oldalárol szedtem le, és érdekes az rtl oldalán még most is működik az a js, de nálam nem :S Pedig az rtl oldláról leszedett js-hez tartozó összes cuccot leszedtem hozzá, és csak azt rtam át amit kellett. Amugy igen, framén belül kéne a lenyílós cucc.
-
ha ez egyik szerverről viszed át a másikra, nézd meg h ne a teljes elérési út legyen megadva, (pl: http://hujikolp.uw.hu/js/timer/timer.js helyett csak ez legyen: js/timer/timer.js) mert különben a másik szerverre fog hivatkozni, és lehet h ezért nem megy, és lehet h a szerveren van .thaccess és ha ebben be van az állítva h külső linknek ne tudják elérnii, akkor tényleg nem fog működni a másik szerverre átvitt js. Remélem tudtam v.mit segíteni.
-
vakondka
őstag
hááát igen google-ben jobb vagyok mint javascript-ben

vagyis könnyű volt ilyen scriptet találni, de a megoldás a gondodra már nem is olyan egyszerű...
...és ha ezt scriptet használnád egy az egyben? Ez működteti a linkeket rendesen.
le is van írva, hogy működik, abból is lehetne valamilyen ötletet venni...egy kicsit hosszú én nem olvastam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Battlefield 6
- Crimson Desert
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest