- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
nincsmit, megprobálok mindig mindenkinek segíteni ha tudok
A honlapomon [link] van egy lenyílos dolog. Ha az egeret a letöltések menüre viszed akkor láthatod a scriptet. Egyet nem értek, Opera, Mozillaával müxik, de IE-vel nemakarja a lenyílósban a hátteret a szöveg mögött szinezni. Régen jó volt, szerintem azóta nem műxik ie alatt amióta ujrapakoltam a gépet, és ezért szeretném lecserélni egy olyanra ami mindegyik böngésző alatt fut. Nemtudom h nálad jól fefut-e de nálam nem akar, sajna mostmár a link, se megy rajta. Az eredeti js-t (nem nevetni) az rtl klub oldalárol szedtem le, és érdekes az rtl oldalán még most is működik az a js, de nálam nem :S Pedig az rtl oldláról leszedett js-hez tartozó összes cuccot leszedtem hozzá, és csak azt rtam át amit kellett. Amugy igen, framén belül kéne a lenyílós cucc. -
Hujikolp
őstag
ha ez egyik szerverről viszed át a másikra, nézd meg h ne a teljes elérési út legyen megadva, (pl: http://hujikolp.uw.hu/js/timer/timer.js helyett csak ez legyen: js/timer/timer.js) mert különben a másik szerverre fog hivatkozni, és lehet h ezért nem megy, és lehet h a szerveren van .thaccess és ha ebben be van az állítva h külső linknek ne tudják elérnii, akkor tényleg nem fog működni a másik szerverre átvitt js. Remélem tudtam v.mit segíteni.
-
vakondka
őstag
hááát igen google-ben jobb vagyok mint javascript-ben
vagyis könnyű volt ilyen scriptet találni, de a megoldás a gondodra már nem is olyan egyszerű...
...és ha ezt scriptet használnád egy az egyben? Ez működteti a linkeket rendesen.
le is van írva, hogy működik, abból is lehetne valamilyen ötletet venni...egy kicsit hosszú én nem olvastam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest