Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Elküldtem a tisztán javascriptes dokumentációt. Erre ezt írtad vissza: "A link nem jó, mert jquery, php ..stb, és emiett érthetetlen. Engem csak js alatt érdekelne."
Szóval, ha téged csak js alatt érdekel a fetch api, ami egyébként egy js api, és a küldött dokumentáció csak js dokumentáció, akkor mégis mi az isten nem érthető rajta, és hogy jön ide jquery, php stb... ???
Nem nézlek le, csak hülyeségeket írsz
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.