- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Augusztusban születésnapomra kaptam szüleimtől egy különleges Puzzle-t. Gyerekkorom óta szeretem az ilyen logikai dolgokat, ezért is van többek között egy több, mint 40 tagú gyűjteményem a különböző formájú és mechanikájú, "Rubik" névvel illetett "kockákból".
Ez viszont egy speciális naptár, melyen 8 darab, különböző elemet kell elhelyezni úgy, hogy kiadja az aktuális dátumot. Annyira megtetszett, hogy megcsináltam a játékot HTML + CSS + Pure JS felhasználásával, és most megosztanám ezt veletek. [LINK]Kis instrukció:
- A játék csak és kizárólag érintőképernyőn működik
- Leginkább telefonokra, Portait (álló) nézetre van optimalizálva
- OS függetlenHasználat:
- Betöltés során a naptár legenerálja önmagát, ezzel kijelölve az aktuális dátumot.
- A naptár alatt megjelenik 8 darab játékelem, melyeket kattintani (megérinteni) lehet.
- A felnyíló fülön található navigációs gombokkal lehet forgatni az elemeket, a jelzett permutáció darabszámig.
- A kiválasztott elemet egyszerűen meg kell fogni és a helyére húzni (a pozícionálásban a program segít).
- A táblára feltéve is van lehetőség a permutációk kiválasztására.
- Ha úgy véled, helyén van az elem, kattints a pipára.
- Ha egy elemet felhelyeztél a pályára, a pálya alatti képe elszürkül. Ha erre kattintasz, leveszi a pályáról.
- Minden lehelyezett elem eltérő színnel jelenik meg, hogy jobban átlátható legyen.
- Lehelyezést követően nem csak elszürkül az alsó piktogram, de felveszi a kiválasztott permutáció alakját is.Helyetted végzi...:
- ...a naptári nap beállítását
- ...a pontos pozícionálást
- ...az ellenőrzést, hogy az adott elem a kiválasztott helyre feltehető-e
- Jelez, ha kiraktad tökéletesenFuttathatási igények:
- Webböngésző
- Érintő-képernyő
- Vélhetőleg mobiltelefonA jövő:
Ha elég igény összegyűlik rá, mert esetleg hozzám hasonlóan ti is megkedvelitek ezt a kirakóst, akkor a jövőben lehet szó a fejlesztésekről, mint Landspace (fektetett) nézet, tablet-kompatibilitás, egérrel való irányítás lehetősége, stb.
Jó játékot kívánok mindenkinek!
Szerk.: Az előző kommentemet véletlen töröltem
-
hiperFizikus
senior tag
Gyerekkorom óta szeretem az ilyen logikai dolgokat, ezért is van többek között egy több, mint 40 tagú gyűjteményem a különböző formájú és mechanikájú, "Rubik" névvel illetett "kockákból".
Én is . És mi róluk a gyakorlati tapasztalatod, mert ha úgy adódik, akkor én is vennék, valamikor még nem tudom mikor .
Hanem csináltam olyan HTML/JS programot, ami a Rubikhoz hasonló, és a HTML táblázat módon lett megjelenítve . Belekóstoltam a JS képpontonkénti programozásba is, de nem győztem türelemmel .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest