- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Az én javaslatom, ami szerintem A megoldás, még ha elsőre komplexnek is hathat a js-es barkácsmódszerekhez képest:
Egyrészt, ha mindent jól csináltál, akkor css media query-ket használtál, azaz tisztán css-ben dől el, hogy ez a div block vagy flex (ezen kicsit elmosolyodtam, hiszen a flex pont erre való, hogy ne kelljen media query-ket se használni, de te tudod, hogy miért jó hol block, hol flex-ként használni, szóval nekem már eleve itt bűzlik valami
).
A tisztán css-es megoldásból kiindulva, csak annyit kell tenned, hogy csinálsz egy css class-t, amit hívj mondjuk .hidden-nek, amiben egyetlen egy rule van: display: none !important;
Alapból oldal betöltésnél ezen a div-en legyen rajta ez a hidden class. Ezzel elérve, hogy betöltéskor ez az elemed nem fog látszódni. Ha minden igaz, akkor ezt eddig is így csináltad, ha viszont nem, akkor máris nem hiába koptattam a billentyűzetet.És amikor gombnyomásra vissza akarod hozni láthatóvá, akkor elég lesz csak ezt a class-t leszedni róla
document.getElementById("bazinga").addEventListener('click', event => {
document.getElementById("walami").classList.remove('hidden'); // fejből írtam, nem biztos, hogy hibátlan...
});és voilá, ekkor máris a tisztán css-ben, az adott szabályoknak megfelelő display lesz rá érvényes
és így nem kell js-ben találgatni, hiszen a js nem erre való (függetlenül attól, hogy js-ben is meg lehet oldani). Separation of Concerns.
-
nevemfel
senior tag
Én így oldanám meg a mező elrejtését, és az eredeti display visszaállítását, legyen az block vagy flex, vagy bármi más:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Document</title>
<style>
#walami {
display: flex;
}
</style>
</head>
<body>
<form>
<input type="text" id="walami">
</form>
<script>
document.getElementById("walami").style.display = "none";
</script>
<input type="button" id="bazinga" value="Bazinga!">
<script>
document.getElementById("bazinga").addEventListener("click", function(event) {
document.getElementById("walami").style.display = "";
});
</script>
</body>
</html>Remélem, érthető a példa.
-
Taci
addikt
Én a mobilos dolgokra egészen egyszerűen ezt használom:
if (screen.width < 600){
}
Aztán persze ezt az értéket (szélesség pixelben) finomhangolhatod magadnak, de én is csak találtam, és nekem tökéletesen működik chrome dev tools-ban a különböző előre beállított képernyőfelbontásokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest