Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci
    addikt

Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy maximálisan értelmetlen sebességet mérned, pláne ha ezzel a célod a betöltés gyorsítása :D mivel a pagespeed a plusz js szüttyögés miatt még le is fog pontozni, miközben a probléma az, hogy ha meg akarsz jeleníteni egy 460X230-as képet, akkor nem egy 2Mbyte-os 4K-s képet kellene lerángatni netről, hanem egy 20kbyte-os pontosan 460X230-asat.
    És ezen nem fog semmit segíteni, hogy te page initnél pár másodpercig hálózati sebességet méricskélsz, hogy eldöntsd majd hogy, mekkora képet szolgálj ki. :)

De valahogy akkor is tudnom kell, hogy melyik kliensnek adjam a lebutított (460x230-as) képet, és melyiknek a normál (1000x500-as) képet. (Akár saját tartalommal, akár máshonnan.)
    Nem akarok én persze sebességméréssel bajlódni, egyetértek veled teljesen, de akkor hogyan tudom egyszerűbben ketté ágaztatni ezt, hogy a lassabb ezt kapja, a gyorsabb meg azt? Rendszer szinten van definiálva valami változó/függvény, amit ehhez fel lehet használni?
    Pl. egy mobil rendszer (Android, iOS) tudja, hogy milyen kapcsolaton van. És a Windows is. A böngészők tudják? Meg lehet kérdezni tőlük? Ha igen, hogyan?

Új hozzászólás Aktív témák