- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx #8171 üzenetére
Pont most álltam át. (Oké, nem volt nagy kódolás, de akkor is, mire rájöttem (abszolút kezdőként), hogy mi-merre. Aztán így persze már látom, nem volt nagy ördöngösség.)
Persze abszolút nyitott vagyok, de miért jobb a Fetch mint az Axios? Illetve mit jelent az, hogy nincs rá szükség 2021-ben? Szeretném megérteni, hogy tudjam.
Ezt találtam összehasonlításnak: https://blog.logrocket.com/axios-or-fetch-api/Azt látom, hogy ami elérhető egyikkel, elérhető a másikkal is, szóval igazából könnyen át tudom írni ezt a pár sor kódot Axiosról Fetch-re, ha arról van szó.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Projektor topic
- EAFC 26
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest