Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Szia!
1. Ahogy én tudom (nem régóta és meglehet, rosszul), a különbség a let és a var között (e kettő alapján néztem utána) az, hogy a var egy blokkon belül érvényes, tehát ugyanolyan változó már nem lehet azon belül, míg a let esetében ilyen megkötés nincsen.
2. Megcsináltam most az általad ajánlott megoldás alapján; az én gépemen jól működik, tehát remélem, mindenhol így lesz. Csak azt nem értem, hogy a startTime változóra mi szükség van, hiszen azon kívül, hogy egyszer értéket kap, nem használatos?
Tehát itt a kód a játékomból:var fps, jateksebessege, startTime, most, akkor, eltelt;// initialize the timer variables and start the animationstartAnimating(120);function startAnimating(fps) {jateksebessege = 1000 / fps;akkor = Date.now();startTime = akkor;jatekciklus();};function jatekciklus() {requestAnimationFrame(jatekciklus);most = Date.now();eltelt = most - akkor;if (eltelt > jateksebessege) {akkor = most - (eltelt % jateksebessege);//...a program többi, rajzoló része...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest