- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi gond azzal, ha itt kérdezel, hiszen ez a JavaScript topik, jó helyen vagy.
Én is így kezdtem, sok évvel ezelőtt, lenyírtam agyilag jópár fórumtársat egy másik fórumon mire megértették, hogy mit is akarok, hiszen én magam sem tudtam igazán.
W3school az "elmegy" kategória.
Ha elakadtál egy kóddal, nyugodtan illeszd be, vagy, ha hosszú akkor linkeld pastebinről vagy gist.github.com ról.
Ha elméleti kérdésed van, akkor kérlek írd le pontosan, hogy mit szeretnél csinálni, hol, hogyan, meddig jutottál, mi a végcél, hátha van egyszerűbb megoldás is, mint amerre elindultál.
Ha van egy meglévő oldalad akkor a fetch API minden modern böngészőben benne van, azzal tudsz lekéréseket indítani, nem kell külön betölteni semmilyen kliens könyvtárat.
Javaslom a böngésződben a fejlesztői konzol használatát, ott egyből ki is tudod próbálni a kódokat, vagy codesandbox, codepen és hasonló online oldalakat is használhatsz, itt el tudod menteni a kódodat, és tudod linkelni ide, ha segítséget kérsz.
Tehát akkor most kérlek írd le, hogy honnan próbálsz lekéréseket indítani, nézz utána a fetch apinak, és azt is írd le, hogy milyen oldalt próbálsz lekérni.
Googleban támpont lehet mondjuk egy "ajax fetch" keresés.
Értjük, hogy le akarsz kérni HTML tartalmat egy másik oldalról, de nem tudjuk milyen környezetben próbálkozol, meddig jutottál, mit tudsz, mit nem tudsz, mit próbáltál, mit nem, mi az amit le akarsz kérni...
Ha nem ragaszkodsz mindenáron a böngészős környezethez, akkor Node.jsben sokkal nagyobb szabadsággal dolgozhatsz. Bármit, bármikor, bárhonnan lekérhetsz, feldolgozhatsz, nincsenek böngészős szigorítások, CORS és társai.
Azért is jó lenne tudni, hogy mit és honnan akarsz lekérni, mert lehet, hogy van egy JSON REST APIjuk, és nem kell a HTML parsolással bohóckodnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest