Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fordfairlane

veterán

válasz Nefri #6704 üzenetére

Illetve azóta már kicsit beleástam magam a témába és úgy tűnik, hogy a jquery alapból asszinkron hajtódik végre.

Egyrészt az aszinkron végrehajtás nem a jquery jellegzetessége, hanem a javascript engineké, másrészt nincs ellenőrizetlen aszinkronitás. A két update nem várja meg egymást, de a többi sorban, egymás után kerül végrehajtásra (jól is néznénk ki, ha nem így lenne) és ez elvileg nem okozhat problémát, mivel két, egymástól független listaelemen(elemein) hajtódik végre. Ennek elvileg működnie kéne, ezért kérdeztem rá a háttérben levő dolgokra.

A where-el kapcsolatban pedig nem probléma, ha az összes mezőt frissíti mivel csak 1-van minden oszlopban. Lehet, hogy igazából el is lehetne hagyni, csak nem tudom, hogy akkor alapértelmezett ként az összes mezőt átírná-e vagy sem azt még tesztelnem kell.

Hogy érted azt, hogy egy mező van minden oszlopban? Úgy érzem, keverednek a fogalmak.

Hány elem (rekord) van ezeken a listákon (táblákban)? Az elemek hány mezőből (oszlopból) állnak?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés