- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Tudom, hogy ez nem működik. Ezt a kódot múltkor kaptam, mikor a böngésző eszköztárra kellett egy ilyen "könyvjelző script", ott működik, de a google script már nem ismeri. Azt akarom megcsinálni, hogy ha a táblázat egy cellájába beírok egy url címet, akkor a mellette lévő cellákba automatikusan írja be az og:title és az og:image tagokat.
Már minden létező kifejezésre rákerestem, de nem találtam egyszerű megoldást, csak ezt a szolgáltatást ami azt hiszem ezt csinálná meg helyettem, pontosabban ezen videó alapján már könnyen megtudnám csinálni.
De tényleg ilyen bonyolult lenne megírni, hogy jobban megéri beregisztrálni egy ilyen oldalra?
Megköszönném ha valaki megadná a helyes kódot ezen meta tagok kinyerésére, mert én csak a sötétben tapogatózok. C-nyelvet ismerem csak, azt se 100%-osan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Wuthering Waves
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Arc Raiders
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- 3D nyomtatás
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest