Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- lezso6: Kvaterner szégyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy a céloldalt kell lennie egy headernek. Ez lehet php kóddal is megoldva.
Esetleg azt lehetne még megcsinálni, hogy egy php kódot felrakok a webszerveremre, amivel beállítom a headert, majd iframeelem a felhőt. Bár ez marha nagy macera lenne (konkrétan az, hogy a js kódnak kellő weblap címet küldjem az iframebe) és nem biztos, h menne is...
Yt alatt igazából pl egy 480-as videó direkt linkig szeretnék eljutni. Ez elvileg benne van a linkem kimenetében, de nekem a kódolás miatt nem sikerült kihámoznom. Konkrét linket nem tudok írni, mert az mindig más...
Pl most találtam egy ilyet [link]. Node-dal futtatva megy is, látom a consolebam a linkeket! De ha mobilon futtatom, ott már nem fut le, debuggolni ott nem tudom, egyetlen esépyem lenne, ha vágnám a kódot és átnézném pl alertekkel, hogy meddig jut el a dolog, de első ránézésre nem sok jött le a kódból. Nekem valami egyszerűbb kéne, functionok nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest