- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
sztanozs #6194 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy a céloldalt kell lennie egy headernek. Ez lehet php kóddal is megoldva.
Esetleg azt lehetne még megcsinálni, hogy egy php kódot felrakok a webszerveremre, amivel beállítom a headert, majd iframeelem a felhőt. Bár ez marha nagy macera lenne (konkrétan az, hogy a js kódnak kellő weblap címet küldjem az iframebe) és nem biztos, h menne is...
Yt alatt igazából pl egy 480-as videó direkt linkig szeretnék eljutni. Ez elvileg benne van a linkem kimenetében, de nekem a kódolás miatt nem sikerült kihámoznom. Konkrét linket nem tudok írni, mert az mindig más...
Pl most találtam egy ilyet [link]. Node-dal futtatva megy is, látom a consolebam a linkeket! De ha mobilon futtatom, ott már nem fut le, debuggolni ott nem tudom, egyetlen esépyem lenne, ha vágnám a kódot és átnézném pl alertekkel, hogy meddig jut el a dolog, de első ránézésre nem sok jött le a kódból. Nekem valami egyszerűbb kéne, functionok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest