Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #5923 üzenetére
Hát de mi az, hogy magic? Ez a legújabb szabvány, ez a nyelv része, ha magic akkor nem érti a nyelvet és még tanulni kell
Nekem senki ne próbálja meg eladni, hogy ne ezt írjam egy kezdőnek, ha nem érti, semmi gond, csapja fel a doksit és olvassa el, hogy mit jelent. Most ha curryztem volna meg ez-meg-az akkor még megértem, de ez egy nyelvi elem még csak nem is magic
Illetve én olyan példát szeretek mutatni ami előre viszi az embereket nem stagnál vagy visszahúzza. Ha például foglalkozik ezzel és megtetszik neki, majd netántán ezzel fog foglalkozni, akkor sokkal jobb ha már tudja, hogy mi az hogy fat arrow meg block scoping meg főleg, hogy mi az hogy [].filter.
p.s: szerinted egy filter + fat arrow már poweruser kategória? Mármint komolyan kérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest