Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Megkérdezted, hogy mi értelme a tömbnek, plusz az egész kérdés feltevésedből érződik, hogy szintaxis szinten felfogtad, hogy van ilyen, hogy tömb, de marhára nem vágod, hogy mire való. Úgyhogy nyugodtan olvass még tovább ez ügyben, illetve gyakorolj

Már a tömbökkel gyakorlgatásodon is látszik ez, mivel pont hülyeséget gyakorolsz rajtuk. Gyakorold azt, hogy egy tömbben lévő elemeket hogy rendezel sorba, vagy hogy adod őket össze, ne pedig azt, hogy minden X-edikkel akarsz csak csinálni valamit, mert ez hülyeség, nem erre valóak a tömbök.
Ezt próbáltam volna pedzegetni, nem pedig azt, amit beleláttál a hszembe. Abszolút nem vagyok nagy barátja a jquery-nek, maximálisan támogatom, ha valaki plain js-el kezd el foglalkozni, nem pedig rögtön jquery-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi