- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
martonx #4904 üzenetére
Köszönöm! Az utolsó sorod lett volna a lényeg.
Ami a többit illeti: jónéhányszor próbáltam megfejteni mi értelme van vagy pontosabban mikor illik tömböt vagy változókat használni, ill. az alap funkciójukkal tisztában vagyok, nem is értem minél fogva gondolod hogy nem néztem utána, hisz már csak a beillesztett kódrészletemből láthatod hogy foglalkoztam vele, nem azzal kezdtem hogy nyafogok miért nem csinálja meg más helyettem. (a tipikus "ha van rajta sapka azér, ha nincs meg azér" hozzáállást kezdted tükrözni... mindegy!)
A kérdésem világos volt, nem butaság, meg lehet tökéletesen érteni mire voltam kíváncsi. Az hogy épp mi a célfeladat, akkor érdemes kitárgyalni, ha az a konkrétum. Jelenleg csak gyakorolgatok a tömbökkel. Amit te pedzegetsz, hogy mit milyen technológiával vagy módszerrel érdemesebb megoldani, szintén egy következő, haladó fejezet. Pl. van aki azt mondja, sokkal jobb lenne jqueryvel próbálkozni inkább, mert jobb, gyorsabb, több lehetőséget ad a javascriptnél. Én nem webtervezek, csak egyszerűbb dolgok kapcsán nézegetem ezt a kódnyelvet, külön bocsánat érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 26
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest