- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Megkérdezted, hogy mi értelme a tömbnek, plusz az egész kérdés feltevésedből érződik, hogy szintaxis szinten felfogtad, hogy van ilyen, hogy tömb, de marhára nem vágod, hogy mire való. Úgyhogy nyugodtan olvass még tovább ez ügyben, illetve gyakorolj
Már a tömbökkel gyakorlgatásodon is látszik ez, mivel pont hülyeséget gyakorolsz rajtuk. Gyakorold azt, hogy egy tömbben lévő elemeket hogy rendezel sorba, vagy hogy adod őket össze, ne pedig azt, hogy minden X-edikkel akarsz csak csinálni valamit, mert ez hülyeség, nem erre valóak a tömbök.
Ezt próbáltam volna pedzegetni, nem pedig azt, amit beleláttál a hszembe. Abszolút nem vagyok nagy barátja a jquery-nek, maximálisan támogatom, ha valaki plain js-el kezd el foglalkozni, nem pedig rögtön jquery-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asztalos klub
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest