Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez egyre inkább off topik, de per pillanat is tudok mutatni olyan főállásban PHP fejlesztőt, aki pont olyan szarul írja a PHP kódját mindenféle framework, meg CMS nélkül is, mint ahogy írtad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval igen, erre is gondoltam, csak úgy voltam vele, hogy ezt így hosszadalmasabb levezetni, mint példának felhozni a CMS-t, ahol ez szükségképpen eleve így van.Az eredeti kódban meg olyanok voltak, hogy itt - ott, egy - egy if ág végén, ahol nyilván return akart volna lenni, mert teljesen egyértelmű volt, hogy a cél akkor az adott funkcióból kilépés lett volna, event.preventDefault-ok álltak pl. xy string hosszának ellenőrzésekor, azaz amikor validációs hiba történt

Akkor direkt nem akartam ezen élvezkedni, de addig provokáltál...Finoman, némi hint-tel megszórva próbáltam a kollégát rávenni, hogy szánja már rá azt a 10 percet némi javascript doksi olvasására. Mivel időközben levette pastebin-ről, így gondolom sikerült is a rávezetés. Kár, hogy nem tudtad te is megnézni, biztosan okozott volna neked is pár vidám / sírva röhögős / fej falba verős percet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)