Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez egyre inkább off topik, de per pillanat is tudok mutatni olyan főállásban PHP fejlesztőt, aki pont olyan szarul írja a PHP kódját mindenféle framework, meg CMS nélkül is, mint ahogy írtad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval igen, erre is gondoltam, csak úgy voltam vele, hogy ezt így hosszadalmasabb levezetni, mint példának felhozni a CMS-t, ahol ez szükségképpen eleve így van.Az eredeti kódban meg olyanok voltak, hogy itt - ott, egy - egy if ág végén, ahol nyilván return akart volna lenni, mert teljesen egyértelmű volt, hogy a cél akkor az adott funkcióból kilépés lett volna, event.preventDefault-ok álltak pl. xy string hosszának ellenőrzésekor, azaz amikor validációs hiba történt

Akkor direkt nem akartam ezen élvezkedni, de addig provokáltál...Finoman, némi hint-tel megszórva próbáltam a kollégát rávenni, hogy szánja már rá azt a 10 percet némi javascript doksi olvasására. Mivel időközben levette pastebin-ről, így gondolom sikerült is a rávezetés. Kár, hogy nem tudtad te is megnézni, biztosan okozott volna neked is pár vidám / sírva röhögős / fej falba verős percet.
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Autós topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android játékok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)