- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű feladatom lenne, de nem akar összejönni, mert bénázom...
Tehát van egy Storages nevű tömböm, ami URL-eket tartalmaz. Mindegyik tag 1 db-ot és a tagok száma változó. Namost, ezt ki kéne iratnom egy alertbe, egybe az egészet, mégpedig úgy, hogy az url-ek előtt legyen egy szám, majd maga az url, és egy sortörés, majd ismét egy szám, aztán url, sortörés...
Pl:
1 https://drive.google.com
2 https://dropbox.comNah, ezt úgy gondoltam egy mezei for ciklussal meg tudom oldani, de nem megy az a rész, ha már meglévő StoragesList változómhoz hozzáadjam a következő sort.
Ezt próbáltam:
for(i = 1; i <= Storages.length; i++){
StorageList = StorageList+i+' '+Storages[i]+'\n';
}Illetve próbáltam a StorageList = StorageList+i+... helyett a StorageList += i+...-ot is, de nem működött... Tudnátok helpelni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest