Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Ahogy én látom a Trixie támogatja az IE8 user scripteket, sőt arra találták ki: Trixie 0.2.3
To operate it:
1.put your userscript in c:\Program Files (x86)\Bhelpuri\Trixie\Scripts\ folder (it contains some samples you can start with)
2.restart IE or go to "Tools" -> "Trixie Options" menu and click "Reload Scripts" button (no need to restart IE)Már be is integráltam az IE8 böngészőbe a telepítővel, előtte fel kellett rakni az XP SP3-ra a NETF 2.0 -át.. nekem nem volt fenn!
Már csak a megfelelő user script megírása hiányzik! Mivel be és ki tudom kapcsolni a többi Trixie scriptet is az eszközök menűből megnyíló Ablakban!

Másik böngésző nem megoldás nekem, mert sok oldalt nyomtatni szeretnék a vodafone oldaláról IE8 alatt és felül foglalja a helyet a figyelmeztető ablak a Vodafone lapon pl., hogy váltsak böngészőt... sajnos nem integráltak az oldalba X-et vagy Ok-t, hogy eltünjön!

Tudnál segíteni a megfelelő script megírásában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest