- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Ahogy én látom a Trixie támogatja az IE8 user scripteket, sőt arra találták ki: Trixie 0.2.3
To operate it:
1.put your userscript in c:\Program Files (x86)\Bhelpuri\Trixie\Scripts\ folder (it contains some samples you can start with)
2.restart IE or go to "Tools" -> "Trixie Options" menu and click "Reload Scripts" button (no need to restart IE)Már be is integráltam az IE8 böngészőbe a telepítővel, előtte fel kellett rakni az XP SP3-ra a NETF 2.0 -át.. nekem nem volt fenn!
Már csak a megfelelő user script megírása hiányzik! Mivel be és ki tudom kapcsolni a többi Trixie scriptet is az eszközök menűből megnyíló Ablakban!
Másik böngésző nem megoldás nekem, mert sok oldalt nyomtatni szeretnék a vodafone oldaláról IE8 alatt és felül foglalja a helyet a figyelmeztető ablak a Vodafone lapon pl., hogy váltsak böngészőt... sajnos nem integráltak az oldalba X-et vagy Ok-t, hogy eltünjön!
Tudnál segíteni a megfelelő script megírásában? -
Bigyo13
őstag
Elnézést...
Megtaláltam a vodafone.hu oldalán a forrásban a scriptet, amit közömbösíteni kellene egy user scripttel:
</script> <![endif]--> <!--[if lte IE 8]> <div id="iewarning"
Kérem segítsen valaki, hogy kell megírni a közömbösítő vagy kikapcsoló user scriptet! Köszönöm
-
Bigyo13
őstag
Az IE8 user javascript kezelését megtaláltam... már csak helyesen kellene megírni a scriptet
A cél, hogy a vodafone.hu oldalán ne töltse be a böngésző figyelmeztető részt felül az oldalon, valami ilyesmi paranccsal:
(function() {
remove_meta_box( 'dashboard_browser_nag', 'dashboard', 'normal' );
}
add_action( 'wp_dashboard_setup', 'disable_browser_upgrade_warning' );}
)();De valamit nem jól írtam vagy kihagytam, mert nem működik
-
Bigyo13
őstag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de nem nagyon értek a JavaScript íráshoz, ezért egy kis segítség kellene! A következő parancsot szeretném kiadni minden IE8 böngésző megnyitásakor a vodafone.hu oldalnak, hogy ne legyen a felső részben a Javaslat a böngésző váltásra!
Találtam erre beágyazandó parancsot tehát a következő szöveggel, ami talán jó lenne script-ben is:
function disable_browser_upgrade_warning() {
remove_meta_box( 'dashboard_browser_nag', 'dashboard', 'normal' );
}
add_action( 'wp_dashboard_setup', 'disable_browser_upgrade_warning' );Ezt nem tudom, hogy kell megírni, hogy működjön is, mert ugye én a vodafone oldalát szerkeszteni nem tudom, ahova ezt be lehetne ágyazni... ezért kellene megoldás pl. Java script paranccsal!
Vagy hogyan tudnám a vodafone által beágyazott Javascriptet, ezt a részt az oldaluk letöltése közben blokkolni:
</script> <![endif]--> <!--[if lte IE 8]> <div id="iewarning" style="display: none;"> <div class="iewCenter clearfix"> <div class="iewText"> <h2> Böngéssz kompromisszumok nélkül! </h2> <p> Az általad használt böngészőt nem támogatja az oldalunk, így annak bizonyos részeit nem tudod teljes értékűen használni. A maximális élmény érdekében kérjük, hogy frissítsd böngésződet, igényeidnek megfelelően. </p> </div> <div class="iewDownload"> <h2> Ajánlott böngészők </h2> <div class="ie"> <h3>Internet Explorer</h3> <a href="http://www.microsoft.com/hun/upgrade/"> > letöltöm </a> </div> <div class="ff"> <h3>Mozilla Firefox</h3> <a href="http://www.mozilla.com/hu/"> > letöltöm </a> </div> <div class="ch"> <h3>Google Chrome</h3> <a href="http://www.google.com/chrome?hl=hu"> > letöltöm </a> </div> </div> </div> </div> <![endif]--> <script type="text/javascript"
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged