Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Kipróbáltam a Docker-t hát igazából elég sok a negatív tapasztalatom vele. Feltelepítettem járt hozzá egy Kinematic névre keresztel GUI alpha verzióval. Eddig nagyon jó is volt, tényleg szép letisztult külső könnyű használat, beépített log felület. Feltettem a Jenkins-t meg akkor már pár más dolgot is kipróbáltam. Működött is, majd elszállt egy connectionEx tcp hibával, kerestem rá pár megoldást nem működött semmi. Újratelepítettem, ment egy darabig meg megint hiba. Újratelepítettem és egyből hiba, szóval felhagytam vele.
Viszont a másik probléma, Jenkins-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a Go plugin-t és elszáll az egész. A beállításoknál folyamatosan BETÖLTÉS-t ír ki és használhatatlan, de ha kikapcsolom a plugin-t akkor megy mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest