Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egy jó ideje már jasmine-el tesztelek TDD-vel, újabban meg cucumber-el BDD-vel. Szerintem jasmine teljesen alkalmas munkára. Mocha-t is megpróbáltam annak idején, de nem sikerült elindítani sem...
Most nem melózok egy ideje, biomérnök állást keresek, meguntam a programozást, mármint azt a részét, hogy tucat webshopokat kell php-ben programozni. Ki nem állhatom azt a nyelvet, elég volt belőle pár év.Jövőre ha lesz egy kis szabadidőm labor mellett, akkor összeszórok egy cucumber+jasmine kombinációt, mert a mostani cucumber elég fapados, és csak annyira lenne szükség, hogy jasmine fölé építsünk egy speckó test loadert, ami a gherkin syntax-os scenario-kat lefordítja jasmine-re. Ezt azért pár hét alatt össze lehet hozni sztem. Elvileg talán még gherkin parser is van készen, csak össze kell tákolni a jasmine-el.
Közben sikerült összekombinálni jasmine+browserify+karma+gulp-ot. Még dolgozok rajta pár órát, aztán felteszek egy project templatet github-ra. Jó lenne még ilyen finomságokat, hogy sourcemap meg coverage meg ilyesmik is beletenni. Talán majd később. Ha fent van, akkor hozzácsapok egy babelify-t is külön branch-en aztán belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nem melózok egy ideje, biomérnök állást keresek, meguntam a programozást, mármint azt a részét, hogy tucat webshopokat kell php-ben programozni. Ki nem állhatom azt a nyelvet, elég volt belőle pár év.