Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Hát ilyenkor első körben érdemes lenne konzolba kiíratni, hogy mégis mi a browserify({ entries: './resources/assets/js/*.js', debug: true }).transform értéke, ha nem függvény. Gondolom undefined. Ránézésre én azt mondanám, hogy először kellene a babel kódot átalakítani normál js-re, és csak utána átküldeni browserify-on, mert úgy sejtem, hogy a browserify nem tudja feldolgozni a babel kódját. A kód alapján pont fordítva ülsz a lovon. Persze lehet, hogy én tévedek. Browserify-t ma akarom fellőni először gulp-al, karmával meg nightwatch-al egy böngészős projekt tesztelésére. Az utóbbi kettő már ment, de elfelejtettem mióta utoljára használtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest