- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Virtualizált Androiddal nem foglalkoztam még. Az évek során Windows hostokról (XP, Vista, 7, 8.1) adtam már át Linux (Ubuntu, Xubuntu, CentOS, Manjaro) és Windows (XP, 7, 8.1, 10, 2012 Server) guesteknek USB-s perifériákat (webkamera, fényképezőgép, tuner, kriptotoken).
A periféria sikeres átadásának természetesen feltétele, hogy a guest rendszerben legyen hozzá driver, az Android guest itt nagyon hamar el tud bukni, mert simán elképzelhető, hogy a kernelbe nincsen belefordítva a szükséges driver (ezen csak saját kernel fordításával tudsz továbblépni). Az ellenben nem feltétel, hogy a hoston legyen hozzá a VMware úgy is át tudja adni (például egy őskövület fényképezőgépről, amelyhez nincsen 32 bites XP-nél frissebb driver, virtualizált Linuxon keresztül tudom letölteni a képeket).
De eddig WinJS-ről volt szó, annak mi köze az Androidhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest