Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Bármi ötlet, hogy win7-ről hogyan tudom megoldani a winjs befordítást és tesztelést?
Gondolom az integrációs tesztekhez kell majd virtualbox meg emulált 8.1, jól sejtem? Egyáltalán bluetooth kapcsolatot hogyan tudnék tesztelni egy olyan gépen, amin nincs is? 
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a win8 adaptereket a tabletemen tesztelném(azon 8.1 van), a kódot meg git push-al frissíteném rajta. A maradék integrációs teszteknél meg kimockolnám a win8 specifikus adaptereket. Életszerű ez az elgondolás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom az integrációs tesztekhez kell majd virtualbox meg emulált 8.1, jól sejtem? Egyáltalán bluetooth kapcsolatot hogyan tudnék tesztelni egy olyan gépen, amin nincs is?