Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Bármi ötlet, hogy win7-ről hogyan tudom megoldani a winjs befordítást és tesztelést?
Gondolom az integrációs tesztekhez kell majd virtualbox meg emulált 8.1, jól sejtem? Egyáltalán bluetooth kapcsolatot hogyan tudnék tesztelni egy olyan gépen, amin nincs is? 
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a win8 adaptereket a tabletemen tesztelném(azon 8.1 van), a kódot meg git push-al frissíteném rajta. A maradék integrációs teszteknél meg kimockolnám a win8 specifikus adaptereket. Életszerű ez az elgondolás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom az integrációs tesztekhez kell majd virtualbox meg emulált 8.1, jól sejtem? Egyáltalán bluetooth kapcsolatot hogyan tudnék tesztelni egy olyan gépen, amin nincs is?