Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Sublime, Atom, ezeket alapból nem használnám nagy projektekhez.
Én próbáltam az Atomot, szerintem jobb mint a Sublime. Ha nincs kedvem megnyitni a nagy IDE-t 1-1 gyors dologhoz, arra tökéletesek ezek is. Meg ha ki akarok próbálni valami újat, akkor elszórakozok ezekkel az editorokkal, de amúgy komoly munkára csak normális IDE való. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én próbáltam az Atomot, szerintem jobb mint a Sublime. Ha nincs kedvem megnyitni a nagy IDE-t 1-1 gyors dologhoz, arra tökéletesek ezek is. Meg ha ki akarok próbálni valami újat, akkor elszórakozok ezekkel az editorokkal, de amúgy komoly munkára csak normális IDE való.