- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
sziasztok!
Mr Dini és Slice14 taskeres időjárás projektjének mintájára, ill. attól függetlenül én is csináltam egy wunderground-os időjárást a telefonomra. a problémám szintén ugyanaz, mint nekik, a hosszú futási idő az adatok lekérésénél. az ő projektjük és netes források alapján már rengeteget rövidítettem rajta, de néhány helyen elakadtam, ehhez kérnék most segítséget.
az adatok itt találhatóak: [link]
és a két kérdés:1. lekértem az óránkénti időjárást is, amit sehogysem tudok az eddigi módszerekkel js-ben kezelni. a kérdéses rész a vége felé kezdődik hourly_forecast rész alatt.
2. mivel a szélirány rendesen szavakkal kiírva már nem fér a widgetemre, ezért szeretném csak a kezdőbetűt kiírni, tehát nyugati esetén Ny, délnyugatinál DNy és így tovább.
ezt gondolom if else-el lehet megoldani, de hiába próbáltam nem jártam sikerrel, de bemásolom ide mit csináltam, hátha úgy könnyebb rájönni mit rontok el.
Winddirection = httpdata.forecast.current_conditions.wind_dir;
if (Winddirection == nyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny"); }
else if (Winddirection == nyugat-északnyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny-ÉNy"); }
else if (Winddirection == nyugat-délnyugati) { setGlobal('%Wwinddir',"Ny-DNy"); }
else if (Winddirection == keleti) { setGlobal('%Wwinddir',"K"); } stb.u.i.: elnézést ha valami nagyon nagy marhaságot csináltam/kérdezek, de totál kezdő vagyok. a w3schools vonatkozó részeit elkezdtem olvasni, de időhiány miatt még nem sokra jutottam vele
előre is köszönök bármilyen segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest