- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem is kifejezetten neked cimeztem a valaszt, hanem ugy altalanossagban a temahoz. Legtobbszor en is olyanoktol olvastam az ilyen jellegu "cikkeket", akik egy kicsit sem konyitottak a temahoz, frissen talalkoztak a JS-el, majd szornyulkodve kezdtek azonnali posztolasba az ilyen frucsa viselkedesekrol. Onnan veszem, hogy akik ilyeneket irnak sokszor (nyilvan nem mindig) nem ertenek hozza, hogy altalaban el szoktam olvasni a hozzaszolasokat is, ahol mindig be szoktak nekik linkelni a referenciabol a coersion szabalyokat, es mindig az a valasz, hogy azt se tudtak, hogy van ilyen referencia
Meg hogy az X nyelvben amiben ok programoznak ez mennyivel logikusabb, es hogy pfuj.. na szoval az ilyenekre ezert nem adok sokat, sot egy kicsit engem is duhit, mert aki kezdo, az azt hiszi, hogy a nyelv egesz egyszeruen szarul mukodik, pedig nem igy van, csak furcsa konverzios szabalyai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg hogy az X nyelvben amiben ok programoznak ez mennyivel logikusabb, es hogy pfuj.. na szoval az ilyenekre ezert nem adok sokat, sot egy kicsit engem is duhit, mert aki kezdo, az azt hiszi, hogy a nyelv egesz egyszeruen szarul mukodik, pedig nem igy van, csak furcsa konverzios szabalyai vannak.