Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Szerintem ezek pont nem annyira szórakoztató példák, de nem tudom, minek húzzátok fel magatokat ezen ennyire.
Legalább ilyenkor az ember elgondolkodik picit rajta, hogy mi miért is úgy működik (és itt speciel mindegyikre van elég gyors magyarázat, de ezt ti is vágjátok
), vagy épp lehet, hogy kicsit agyal, hogy ez így logikátlan, de az itteni példák erre nem túl jók. Egyszer linkeltem én is egy ilyet, amiben sztem ennél viccesebb példák voltak, gondoltam 1-2 perc agykikapcsolásnak jó lesz, és akkor engem oltottál le egészen érthetetlen stílusban, mai napig nem értem, miért: [link]. Itt még mindig megnézhető a videó: [link].
Itt szerintem a [] + [] === empty string, []+{} === [object Object], {} + [] === 0, {} + {} === NaN nem annyira kapásból rávághatóak, hogy miért is vannak így...
Ja, viszont a twitteres példában a var x * 3; sort nem igazán értettem, mivel az nem túl meglepő módon SyntaxErrorhoz vezet, innentől kezdve az értelmetlen. Szerk.: ja, most nézem, valszeg a * helyett = jelet akart írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- Adobe Creative Cloud Pro Verhetetlen áron!!
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább ilyenkor az ember elgondolkodik picit rajta, hogy mi miért is úgy működik (és itt speciel mindegyikre van elég gyors magyarázat, de ezt ti is vágjátok
), vagy épp lehet, hogy kicsit agyal, hogy ez így logikátlan, de az itteni példák erre nem túl jók. Egyszer linkeltem én is egy ilyet, amiben sztem ennél viccesebb példák voltak, gondoltam 1-2 perc agykikapcsolásnak jó lesz, és akkor engem oltottál le egészen érthetetlen stílusban, mai napig nem értem, miért: