Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Szerintem ezek pont nem annyira szórakoztató példák, de nem tudom, minek húzzátok fel magatokat ezen ennyire.
Legalább ilyenkor az ember elgondolkodik picit rajta, hogy mi miért is úgy működik (és itt speciel mindegyikre van elég gyors magyarázat, de ezt ti is vágjátok
), vagy épp lehet, hogy kicsit agyal, hogy ez így logikátlan, de az itteni példák erre nem túl jók. Egyszer linkeltem én is egy ilyet, amiben sztem ennél viccesebb példák voltak, gondoltam 1-2 perc agykikapcsolásnak jó lesz, és akkor engem oltottál le egészen érthetetlen stílusban, mai napig nem értem, miért: [link]. Itt még mindig megnézhető a videó: [link].
Itt szerintem a [] + [] === empty string, []+{} === [object Object], {} + [] === 0, {} + {} === NaN nem annyira kapásból rávághatóak, hogy miért is vannak így...
Ja, viszont a twitteres példában a var x * 3; sort nem igazán értettem, mivel az nem túl meglepő módon SyntaxErrorhoz vezet, innentől kezdve az értelmetlen. Szerk.: ja, most nézem, valszeg a * helyett = jelet akart írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bittorrent topik
- Linux Mint
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- XPEnology
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Legalább ilyenkor az ember elgondolkodik picit rajta, hogy mi miért is úgy működik (és itt speciel mindegyikre van elég gyors magyarázat, de ezt ti is vágjátok
), vagy épp lehet, hogy kicsit agyal, hogy ez így logikátlan, de az itteni példák erre nem túl jók. Egyszer linkeltem én is egy ilyet, amiben sztem ennél viccesebb példák voltak, gondoltam 1-2 perc agykikapcsolásnak jó lesz, és akkor engem oltottál le egészen érthetetlen stílusban, mai napig nem értem, miért: