Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is kerestem, de én mindig olyan példákat láttam, ahol az időbélyeg "Z" betűre végződött és az kavart is egy kicsit nálam.
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben