Hirdetés
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is kerestem, de én mindig olyan példákat láttam, ahol az időbélyeg "Z" betűre végződött és az kavart is egy kicsit nálam.
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben