Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is kerestem, de én mindig olyan példákat láttam, ahol az időbélyeg "Z" betűre végződött és az kavart is egy kicsit nálam.
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben 
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben