- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali.
Javascript dátum átalakítással van problémám.
Van egy szimpla datetime-om, ami a MySql-es adatbázisból jön.
JSON formátuma ez: 2014-12-20T22:10:00+0100
Ez melyik formátum? Hogyan lehet átalakítani Javascript Date-té? (Mert ugyanis szeretnék a mostani időhöz képest óra különbséget megjeleníteni). Nézegettem Online, de ilyen formátumra nem találtam még átalakítaást. Szerintem ez az ISO 8601-nek kellene lennie, de ha ezt most belerakom egy:
new Date("2014-12-20T22:10:00+0100"); -be
Akkor egy ilyet kapok:
Fri Sep 30 60225 19:45:00 GMT+0200 (CEST). Amit nem értek. Date.Parse-vel nem jöttem rá, hogyan kéne használni, mert invalidokat dob.
A new Date(); -re pedig ezt kapom: 2014-12-20 13:50:38 +0100, és amit látok, hogy az én JSON-ben lévő dátumomhoz képest egy T és egy space különbség van. Esetleg kezdjem el sztringként átformázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs