Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Szia!
Valóban felesleges volt a nekiesés, mert én is csak egy ismerősömnek szerettem volna segíteni és PH fórum más topicjaiban jelen lévő segítőkészséget feltételezve tettem fel a kérdést.
Nem vagyok javascript programozó, aki ki szeretné töltetni ezeket az 1000 éves teszteket pár diákjával szintén nem javascript programozó és nagy valószínűséggel pár gagyi teszt kitöltéséért senki sem fog megtanulni programozni, de bizonyára vannak olyan emberek akik csak mert egyszer repülni szeretnének pilóta vizsgát tesznek.
Nyilván nem szeretném hozzáértő emberek idejét lopni, ezért tettem fel a kérdést, hogy valami vállalható összeg és idő ráfordítás árán meg tudná-e nézni valaki...
Minden esetre köszönöm az építő jellegű hozzászólást, a kérdésemet egy kedves fórumtársatok megválaszolta, úgyhogy a továbbiakban igyekszem nem szakmaiatlankodni a topicodban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest