- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4409 üzenetére
Hehe, érdekes, hogy ami neked kaotikus, az nekem átlátható, és ami neked megfelelő, az számomra kaotikus. Wtf
Amúgy tényleg, ha legjobban körül szeretném írni, hogy számomra miért szimpatikusabb a "kódismétléses" verzió, akkor egész egyszerűen csak a tapasztalataimra tudnék hivatkozni. Ha van egy modulod amiben mondjuk van 40-50 függvény, ebből mondjuk 30 publikus, akkor azt a 30 publikusat a visszaadott objekt literalba tenniNem tudok fogalmazni basszus..
Na a lényeg, hogy sok függvény esetén az általad javasolt megoldás átláthatatlan kódot eredményez. Ha én mint fellow co-worker megnyitok egy új modult akkor nem akarok 1000 sort átscrollozni és úgy átnézni, hogy mik a modul publikus függvényei (publikus alatt a visszaadottakat értem). Helyette sokkal jobb, ha a modul végén van egy
return = {
egy: egy,
ketto: ketto,
stb: stb
};Egész egyszerűen átláthatóbb.
Require-ben is, ez a de-facto skeleton (ha jól tudom)
define('moduleName', ['deps'], function(dep) {
var module;
module = {
....
};
return module;
});Én nap-mint találkozom olyan modulokkal, na jó, pár modullal, ahol ha az össze method-body a return-be lenne behányva akkor a hajamat tépném.
Persze ha a modul csak pár függvényt tartalmaz, és azok is ilyen rövidek, akkor nyílván sokkal jobb az általad felvázolt verzió, ezt belátom én is. De egy 1500-2000 soros modulnál.. na ott szerintem ez már nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- bambano: Bambanő háza tája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest