Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát nézd, az egyik Java-ra íródott, de fel lehet okosítani pluginekkel, hogy valahogy működjön js fejlesztésre, a másik meg direkt erre készül, ha az összefoglalóból az jön le, hogy a Netbeans is tudja ugyanazt akkor lehet úgy is van. Én egyetemen végig Netbeanst használtam, utána pedig Eclipse-t Java fejlesztésre, most meg Webstormot JS-re, a három közül egyértelműen a WS a legjobb IDE ha személyes véleményemet kérdezed. Eclipse nekem logikátlan, lassú, és nem is tetszik a kezelőfelülete, Netbeanst már jobban szeretem, az jobban bejött mint IDE, de ott meg picit sem foglalkoztam a konfigurálhatóságával. A WS-nek tényleg az a legnagyobb gondja, hogy fizetős, de cserébe van rendes support is

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest