Új hozzászólás Aktív témák

• TomyLeeBoy

tag

Üdv. Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy oldalon két táblázat, mind a kettő sorainak színe megváltozik rámutatással, ezt onmouseover="this.style.background='#FFFF66';" -al, illetve onmouseout párjával oldottam meg. Mindkét táblázatban kattintásra egy új színt kap a sor, ami úgy is marad következő kattintásig, tehát "kijelölődik", ehhez csináltam egy js funkciót, nem túl bonyolult, működik szépen.

A lényeg az lenne, ha az egyik táblázatban kattintok egy sorra, ahhoz van egy sor "társítva" a másik táblázatban id alapján, így egy kattintással mindkettő háttérszínének meg kellene változnia, módosítottam is a js funkciót ennek megfelelően.

Órákig kerestem a hibát miért nem működik, mire rájöttem hogy működik, csak nem látszik az eredmény.
    Kattintok az 1-es táblázatban, megváltozik a sor színe, úgy is marad. A másik táblázatban lévő, hozzá tartozó soron látszólag semmi változás. Ráhúzom az egeret, lehúzom róla és megváltozik annak a színe is a kijelöltre.

Tehát a lényeg, hogy a második táblázat sorának is megváltozik a háttérszín értéke

document.getElementById(rowid).style.background = rowcolor;

ettől, csak nem látszik amíg valami nem történik vele (pl ráhúzom az egeret). Hogyan lehetne megoldani hogy "frissüljön" is egyből, és látszódjon is az új szín?

Remélem érthető a probléma. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés