Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
De elég az is, ha a tényleges HTML-kimenetből akár csak 2-3 akármilyen sort kiszedsz, és jsFiddle-re rakod a lényegi JavaScript-kóddkal együtt, így kód nélkül nehéz segíteni.
-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
"Ezt én értem de ha egyszer muszáj?! " - ez butaság. Nem muszáj, bár nyilván kényelmesebb valamit összedobni, mint rendesen szeparálni a layereket.
Az meg, hogy db-ből jön minden, nem izgat különösebben, fogod az oldal kigenerált forrását, és egy az egyben beteszed egy szűz .html-be, és már meg is van oldva a db-ből jön minden probléma. -
Jim-Y
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
Ezt még itt linkelték nekem korábban, pont ezért, hogy ne gányoljuk össze a html kódot, html oldalban törekedjünk minél kevesebb nem odavaló elemet tenni, ugyanez igaz a javascript kódra, stb.. [link]
-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
ugyebár pont ezért nem gányoljuk össze a php-t, meg a html-t, meg a javascriptet egybe...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
Kérünk jsFiddle-példát, és akkor sokkal hatékonyabb a segítségadás.

-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
konkrétumok ugye még mindig nincsenek, de van egy ötletem. Nem jó helyre raktad az onmouseover-t. Vagy felcserélted, vagy valami ilyesmi.
-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
Ugyan konkrét kód ismerete nélkül csak találgatok, de ez nem inkább szimpla css probléma? Van háttér szín, de valami fölötte van, ezért nem látszik, addig míg az egér hover el nem sül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akvarisztika
- Milyen switch-et vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- RASURBO BAP 450 -450 Watt tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi