Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz Sk8erPeter #3715 üzenetére

JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
    Fingom sincs. Csak kontárkodok benne. :U De hogy mitől működik... Kézikönyvben nem esik szó a környezetről.
    Egy-egy Android java referencia van hozzá, de sztem azok beemelt feature-ök. Vagy talán Android javascript interface - vagy ilyesmi.

Eddig minden alkalommal megköszöntem a segítséget, ennél többet nem ajánlhatok fel. Nem kötelező válaszolnod, ha úgy látod jónak. Fura amúgy ez a programozói attitűd, már ha full time programozó vagy. Mindig olyan nagyra vannak az idejükkel - persze vhol jogosan, hisz ebből élnek. És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból. :) De mindegy, itt én vagyok a vendég. A válaszod célt ért, ezt külön megköszönöm még egyszer. Nem érzem szükségességét tételesen reagálni rá. Az egy befejezett téma részemről.
    Nem is értem miért van szükség magyarázkodásra.

Amúgy tisztában vagyok a fórumos segítségnyújtás fogalmával, egy egész topikot én vezetek. :U
    Most hozakodjak elő én is a magánéletemmel?

Jah, amúgy nem. Nem programoztam ezelőtt egy nyelven sem. Középiskolás Pascal nyilván szánalmas példa lenne, ezért az nem is számít.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés