Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Teasüti #3719 üzenetére

Tegnap hajnalban valszeg jóval felháborodottabbnak tűnő hsz.-t sikerült írnom, mint amilyet akartam, vagy amilyet érdemes lett volna szánnom neked. :) Egyrészt késő/korán volt, másrészt számomra furcsa ez az "arra nem akarok válaszolni"-stílus, én ha segítséget kérek, akkor minden hsz.-re reagálok, akár csak egy böffentés erejéig is, nem a saját fáradtságomra hivatkozom, hogy legalább a segítségnyújtó vágja, hogy igen, átjött az üzenet, nem ignoráltam. Nem hinném, hogy "programozói attitűd" a szabadidő hasznos eltöltésének igénye (amúgy ha már kérdezted, nem vagyok "full time programozó"), ennek az általánosító jellegű kifordítása ("mindig olyan nagyra vannak az idejükkel [...] És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból") pedig meglehetősen vicces (véleménynyilvánítás a magas lóról, miközben eddig az ellenkezője igazolódott be :) ), ha ez igaz lenne, akkor nem kaptál volna már annyi segítséget itt a fórumon olyan kérdésekre, amelyeknek te is utánanézhettél volna Google barátod segítségével. Sztem nem konvenció (főleg nem programozói) az, hogy válaszolok a segítségnyújtónak (nem csak magamról beszélek), ez egyszerűen netikett. :) De igazad van, tényleg nem volt érdemes így reagálni, felesleges volt az egészet felhozni, egyszerűen mások vagyunk. :K Tegnap ezt dobta a gép, sorry. Peace!

Hogy valami hasznosat is írjak, a Sublime Text egy igen jó kis szerkesztőprogi a viszonylag kis erőforrás-igényűek közül. Persze ments folyamatosan kódoláskor. (Általában én nem szeretem bekapcsolni, de van autosave funkciója is emlékeim szerint.)

(#3716) Karma :
    jogos, a magyarázat fentebb. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés