- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti #3719 üzenetére
Tegnap hajnalban valszeg jóval felháborodottabbnak tűnő hsz.-t sikerült írnom, mint amilyet akartam, vagy amilyet érdemes lett volna szánnom neked.
Egyrészt késő/korán volt, másrészt számomra furcsa ez az "arra nem akarok válaszolni"-stílus, én ha segítséget kérek, akkor minden hsz.-re reagálok, akár csak egy böffentés erejéig is, nem a saját fáradtságomra hivatkozom, hogy legalább a segítségnyújtó vágja, hogy igen, átjött az üzenet, nem ignoráltam. Nem hinném, hogy "programozói attitűd" a szabadidő hasznos eltöltésének igénye (amúgy ha már kérdezted, nem vagyok "full time programozó"), ennek az általánosító jellegű kifordítása ("mindig olyan nagyra vannak az idejükkel [...] És elefántot csinálnak a bolhából, a konvenciókból") pedig meglehetősen vicces (véleménynyilvánítás a magas lóról, miközben eddig az ellenkezője igazolódott be
), ha ez igaz lenne, akkor nem kaptál volna már annyi segítséget itt a fórumon olyan kérdésekre, amelyeknek te is utánanézhettél volna Google barátod segítségével. Sztem nem konvenció (főleg nem programozói) az, hogy válaszolok a segítségnyújtónak (nem csak magamról beszélek), ez egyszerűen netikett.
De igazad van, tényleg nem volt érdemes így reagálni, felesleges volt az egészet felhozni, egyszerűen mások vagyunk.
Tegnap ezt dobta a gép, sorry. Peace!
Hogy valami hasznosat is írjak, a Sublime Text egy igen jó kis szerkesztőprogi a viszonylag kis erőforrás-igényűek közül. Persze ments folyamatosan kódoláskor. (Általában én nem szeretem bekapcsolni, de van autosave funkciója is emlékeim szerint.)
(#3716) Karma :
jogos, a magyarázat fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged