- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti #3713 üzenetére
"Arra... nem akarok válaszolni. Fáradt voltam hozzá akkor, és most is."
Aha, elgondolkodtató, hogy akkor a jövőben mennyire fáradjunk mi a neked adott válaszokkal. Hidd el, nekünk is időbe kerül másoknak válaszokat írogatni, nekünk is van munkánk, tanulnivalónk, magánéletünk, azt a pár percet sem kell, hogy rád szánjuk, amit esetleg tudnánk. Könyörgöm, kissé fordítva ülsz a lovon. Te akarsz segítséget, de úgy csinálsz, mintha te tennél szívességet. Sosem értettem az ilyen hozzáállást a fórumokon. Mintha itt valami fizetett segítőgépek ülnének a gép előtt, és egész nap várnák a segítési lehetőséget. Hát nagyon nem."Tasker milyen program? Írtam róla egy cikket. De röviden szólva éppen ezt tudja, amit te is írtál."
Látom sikerült felfogni a kérdés lényegét.JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
"És ha nem jsFiddle-szerű helyeken szokás dolgozni, akkor hol?
Ti ajánlottátok nekem, hogy erre való..."
Ne szívassál már... Szerinted mi hol mondtuk, hogy a jsFiddle munkára való?Segítek, sehol. Arra való, hogy prezentálj demókat másoknak, megosszatok kódokat, meg együtt lehessen segíteni a másiknak abban, hogy egy célfeladatot hogyan lehet megoldani. Van változatkezelője, jól működik, valóban van kódszépítési lehetőség, ezzel a másik munkáját könnyíted meg, adott esetben sajátodat is, ha nincs valami normális programozási környezeted épp, de bakker, nem arra való, hogy a napi munkádat ott végezd.
A JSBin egyébként elég gyakran ment, ha már...
Egyébként nem azt mondtad, hogy más nyelvekben már programoztál? Akkor eddig hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged