Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
"Arra... nem akarok válaszolni. Fáradt voltam hozzá akkor, és most is."
Aha, elgondolkodtató, hogy akkor a jövőben mennyire fáradjunk mi a neked adott válaszokkal. Hidd el, nekünk is időbe kerül másoknak válaszokat írogatni, nekünk is van munkánk, tanulnivalónk, magánéletünk, azt a pár percet sem kell, hogy rád szánjuk, amit esetleg tudnánk. Könyörgöm, kissé fordítva ülsz a lovon. Te akarsz segítséget, de úgy csinálsz, mintha te tennél szívességet. Sosem értettem az ilyen hozzáállást a fórumokon. Mintha itt valami fizetett segítőgépek ülnének a gép előtt, és egész nap várnák a segítési lehetőséget. Hát nagyon nem."Tasker milyen program? Írtam róla egy cikket. De röviden szólva éppen ezt tudja, amit te is írtál."
Látom sikerült felfogni a kérdés lényegét.
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem."És ha nem jsFiddle-szerű helyeken szokás dolgozni, akkor hol?
Ti ajánlottátok nekem, hogy erre való..."
Ne szívassál már... Szerinted mi hol mondtuk, hogy a jsFiddle munkára való?
Segítek, sehol. Arra való, hogy prezentálj demókat másoknak, megosszatok kódokat, meg együtt lehessen segíteni a másiknak abban, hogy egy célfeladatot hogyan lehet megoldani. Van változatkezelője, jól működik, valóban van kódszépítési lehetőség, ezzel a másik munkáját könnyíted meg, adott esetben sajátodat is, ha nincs valami normális programozási környezeted épp, de bakker, nem arra való, hogy a napi munkádat ott végezd.
A JSBin egyébként elég gyakran ment, ha már...
Egyébként nem azt mondtad, hogy más nyelvekben már programoztál? Akkor eddig hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.