- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Hege1234 #3297 üzenetére
De ezen miért vagy meglepve?
A google maps api v3-at is úgy kell használni, hogy regisztrálsz egy privát kulcsot amit egy domainhez használhatsz fel, és ha jól tudom akkor 25000 lapletöltésig. Na most gondolom te két külön oldalhoz használod ugyanazt a privát kulcsot. Megoldás, hogy másik email címmel regelsz egy másik kulcsot. üdv
Itt tudsz igényelni api key-t: [link]
UPDATE: bár lehet rosszul tudtam, az egy domain, egy kulcs dolgot:
By default, a key can be used on any site. We strongly recommend that you restrict the use of your key to domains that you administer, to prevent use on unauthorized sites. You can specify which domains are allowed to use your API key by clicking the Edit allowed referrers... link for your key.Akkor elképzelhető, hogy nincs privát kulcsod és úgy használod az apit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged