Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter #3113 üzenetére
Nekem aztán nem kell hozzá javascript, csak a téma akarja (két napja váltottam erre a témára egyébként).
Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).
Sima szöveges link puritán lenne, meg nagyjából 500 bejegyzésem van az oldalon, ahol képet "linkesítettem", szóval azok is jó lenne, ha működnének...
Bántanám én szívesen a Lightboxot, le is túrnám a francba, csak annyira bele van gabalyodva ebbe a témába, hogy több mindent is kezel. Annyira meg nem értek a dologhoz, hogy alapjaitól írjam újra a dolgot.
Vászonszerű megjelenítés alatt megmondom őszintén nem tudom, mit értesz, ha a dizájnra vonatkozik, akkor nem szoktam olyat nézni, hogy mi indokolt vagy sem, hanem ami nekem tetszik.Plugin bevetésével szintén nincsen semmi bajom, csak hiába teszem fel, ha úgy meg más része nem működik az oldalnak ugye.
Szerintem a vége kuka lesz, mert én nem értek hozzá, mást meg hirtelen nem tudok, aki megoldaná a problémámat... Azért köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő