- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"az a baj, hogy ezzel a counterrel csak "egyszer" fut le, de duplán. úgymond többször már nem, de először mindig duplán."
Hogyan írtad meg a kódot?
Egyébként azt látod, hogy a jsFiddle-kód helyesen működik, ugye?Az alkalmazásról meg semmit nem tudunk (csak azt, amit már sokszor elmondtál, hogy sok a 0 a végén, és helyetted kódolunk
), nem lehet, hogy az eseménykezelő valamiért kétszer van megírva?
Nem valami olyan függvényen belülre került ez az eseménykezelő (a mouseoveres rész), ami a betöltődés után kétszer is meghívódik?
Abból kiindulva, ahogy itt is akartad megírni az eseménykezelőt...===============
Szerk.:
(#3061) sztanozs :
ez qrva jó!A kérdést igazából el sem olvastam, csak odáig, hogy System.out.println, aztán tovább sem mentem, de most megnéztem, hát ez óriási
Az a baj, hogy abból kiindulva, hogy ráadásul a JavaScript topicba írt Java-kérdést, nem is igazán érdekli a dolog, csak muszájból tanulja, vagy nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest