Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Lehet hülye kérdés lesz, de nézzétek el nekem most kezdem megismerni az eclipse-t!
(és a javat mint olyat is meg persze az xml-t
)
Androidra akarok csinálni egy kis progit.Tehát a kérdésem:
Nem tudja valaki, hogy a eclipse miért hülyül néha be amikor a run-ra kattintok? Ilyenkor egyik vagy másik állományt duplázza, és a kiterjesztése out lesz. Ha viszont várok vagy 1 percet, akkor hibátlanul fordul a projekt! Miért lehet ez? Persze a változásokat mentem mielőtt a run-ra kattintanék!Más:
Nem tud valaki linkelni egy biztosan jó androidra írt példát tcp socket kezelésre? Küldés és fogadás is kellene!
lenne egy routeren lévő openwrt, amin fut egy setserial és egy stty, így felcsatlakozva rá a megfelelő portra adatot küldve wifin keresztül az sorosporton kijön és vissza is. Erre kellene nekem valami használható kód, ami az androidos oldalon van.Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Apple Airpods 2 hibátlan dobozos
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Airpods Pro 3 2026.11.08. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)