- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Lehet hülye kérdés lesz, de nézzétek el nekem most kezdem megismerni az eclipse-t!
(és a javat mint olyat is meg persze az xml-t)
Androidra akarok csinálni egy kis progit.Tehát a kérdésem:
Nem tudja valaki, hogy a eclipse miért hülyül néha be amikor a run-ra kattintok? Ilyenkor egyik vagy másik állományt duplázza, és a kiterjesztése out lesz. Ha viszont várok vagy 1 percet, akkor hibátlanul fordul a projekt! Miért lehet ez? Persze a változásokat mentem mielőtt a run-ra kattintanék!Más:
Nem tud valaki linkelni egy biztosan jó androidra írt példát tcp socket kezelésre? Küldés és fogadás is kellene!
lenne egy routeren lévő openwrt, amin fut egy setserial és egy stty, így felcsatlakozva rá a megfelelő portra adatot küldve wifin keresztül az sorosporton kijön és vissza is. Erre kellene nekem valami használható kód, ami az androidos oldalon van.Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest