- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
Az volna a kérdésem, hogy ha XP-re a dk-6u10-windows-i586 fel van telepítve, akkor a rendszerváltozókhoz milyen progik elérési útvonalát kell beállítani, hogy a javac fusson?
Ha parancssorban begépelem: java -version arra frankón jön a jó válasz, csak a javac progit nem ismeri fel. Útmutatóban azt nem írták, hogy a PATH környezeti változónál a javac elérési útvonalát is meg kéne adni, de így nem műxik... -
jss
aktív tag
Szervusztok!
Kezdő Javas vagyok. Feltelepítettem a jdk-6u10-windows-i586 -ot, Windows XP oprendszerem van. Ez valami olyan, hogy kéne lenni az asztalon egy ikonnak, amire ha rákattintok, akkor megnyílik a fejlesztő környezet, mint mondjuk Pascal-nál?
Mert itt se ikon, se máshogy nem tudom beizzítani.
Vagy rosszul gondolom és nem is így műxik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest