Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Hát, mondhatni, nekem az "üzemeltetés" (már ha suliban ezt annak lehet nevezni) nagyon jól ment. ha jól veszem ki a szavaidból, akkor felétek a php fejlesztő "kerestetik"?

-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
na, ezt jó tudni

Bár a PHP-t én azért lehet fenntartanám amolyan tartaléknak, mert ahogy nézegetem a hirdetéseket, keresik a backend-frontend fejlesztőket is. Azt meg néhány helyen lehet csinálni a saját szabadidődben is, így csurran-cseppen vmi mellékes

-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Gondolom biztos azt hiszed hogy vmi hülye tizenéves. Egyébként 26 múltam.
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Na, úgy látom kezdem összezavarni itt a tavat. Lényeg, hogy a képzésen főképp szerverekkel foglalkoztunk, programozás nem sok volt. PHP-ból van némi alap, de az csak annyira, hogy egy oldalt meg tudok tölteni tartalommal, azontúl semmi. Elhatároztam magam, hogy vmit kezdeni kéne a programozási tudásommal is, de mivel nem vagyok jártas a témában, fogalmam sincs, mihez fogjak hozzá. Egyenlőre lehet, maradok a PHP-nál, azt fejlesztem.
Utána, hogy mi lesz, még nem tudom. Sok víz fog addig lefolyni a Dunán.
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
szoftveres alatt azt értem, hogy azok helyreállítása, megfelelő működésének biztosítása, stb.... Amiket felsoroltál, nem is ismerem (bár hallani már hallottam róluk).
-
szucstom
őstag
nos, igazság szerint nem igazán tudom, hogy mihez kezdjek pontosan, mert annyifelé lehetne menni, hogy fene se tudja eldönteni melyik a legjobb kezdőknek
egyenlőre lehet, hogy PHP irányba fókuszálok, aztán jöhet a többi.Kifejezetten szoftverfejlesztéssel nem akarok/akarnék foglalkozni, szoftveres/szerveres területen jobban otthon érzem magam.
Pályakezdőként viszont így, hogy nincs egy biztos alapom legalább webfejlesztés terén, túl sok esélyt nem látok arra, hogy bárhova is felvennének.
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Magyarán ha jót akarok magamnak, java-t hagyom a csipába és megpróbálom az alapoktól a PHP-t és a C#-ot?
-
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
oh, az jó, akkor kutatgatok egy kicsit

Tudom, hülye kérdés lesz, de ha már van alapom PHP-hoz, a Java hozzákapcsolása mennyire nehéz? (gondolok itt komplexebb weblapok összerakására)
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
hát, ez egyenlőre nekem nem kivitelezhető ilyen áron

-
szucstom
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Hát, informatikai alapom van, nemrég végeztem rendszergizda képzést. Igazából ott volt C#, csak épp olyan tempóban akart haladni az oktató, hogy semmi esély nem volt arra, hogy azt megtanuljuk (tudniillik estin voltam). Ha jól tudom a Java összeköthető a PHP-val, amit azért valamilyen szinten átlátok, ezért szeretnék abba az irányba "haladni".
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtanulni teljesen az alapoktól a JAVA programozást. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol találok olyan leírást, esetleg oktató anyagot, ami a teljesen kezdők számára is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő