- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szucstom #8847 üzenetére
Ha már van PHP meg C# alapod, akkor hagyd a javát, fogd az egyiket és mélyülj el abban (mindkettőnek van topicja a PH!-n). Ahogy a többiek is írták amire gondolsz az a javascript és nem a java, és ahogy az összefoglalóban is szerepel az első 4 betűt leszámítva pontosan 0 közük van egymáshoz.
-
fordfairlane
veterán
válasz
szucstom #8847 üzenetére
Tudom, hülye kérdés lesz, de ha már van alapom PHP-hoz, a Java hozzákapcsolása mennyire nehéz? (gondolok itt komplexebb weblapok összerakására)
Java alatt nem olyan egyszerű. Sok új fogalmon kell keresztül jutni, mire eljutsz mondjuk odáig, hogy képes vagy használni Java Server Faces-t, meg a JSP-t. Viszont sok dolog ismerős lesz, a PHP5 objektumkezelését nagyrészt a Java-ról mintázták. Sokkal több hasonlóság van a PHP és a Java közt, mint mondjuk a Java és a Javascript között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged