- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
szucstom #8856 üzenetére
Szerintem meg nem biztos, hogy mindhárommal kellene foglalkozni. Annyira más világ a PHP, C# és a Java. Nem a szintaktika, az nyilván tanulható, hanem a köréjük épülő szoftveres ökoszisztéma.
Ha gyorsan akarsz weboldalakat gyártani, akkor PHP. Ha windows-os vastagklienseket akarsz fejleszteni, akkor C#, ha pedig még nem tudod, hogy mit akarsz csinálni, de vastag/vékony kliens is érdekel, weboldalakat is akarhatsz majd egyszer csinálni, frontend és backend, de inkább backend, a profession.hu-n a 'java' keresőszóra kismillió találatot kapni, akkor JavaSzerintem....
-
fordfairlane
veterán
válasz
szucstom #8856 üzenetére
A kérdés az, hogy mi a célod a Java-val.
Ha gyorsan szeretnél eredményeket elérni és felmutatni webes programozás témakörben, akkor szerintem hagyhatod a Java-t, legalábbis így a második körben. Ha ellenben szeretnéd alaposan megtanulni magát a programozást, az objektumorientált programozás paradigmáit, hogy egy erős alapod legyen, hogy aztán később komplex rendszereket legyél képes készíteni, és ehhez keresel egy platformot, akkor a Java-nál keresve sem találhatsz alkalmasabb programnyelvet.
Tehát ha a szoftverfejlesztésre eszközként és lehetőségként tekinthetsz, akkor egyelőre hagyhatod a Java-t. Ha viszont hivatásként, akkor a Java kitűnő alap ehhez, és a további fejlődésedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest