- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
üdv!
Szükségem lenne egy kis segítségre! Lehet, hogy nem itt kéne feltennem, de bízom benne hogy ti is tudjátok a választ, és sűrűbben látogatott a topic.
Egy java appletet kell írnunk a suliban házinak, ami jdbc-n keresztül mahinálegy oracle szerverrel. Ennek egy része, hogy ugyebár ha kikapcsolom az autocommitot, explicit commit kiadása nélkül bontom a kapcsolatot, akkor a dbms végrehajt egy implicit kommitot, és érvényeseülnek a módosítások. Nah nekem ezt kellenne valahogy megváltoztatni, vagyis ha bontom a kapcsolatot akkor vesszenek el az utolsó commit óta történt változtatások.
Ötlete valakinek hogy, ezt hogyan lehetne megvalósítani? -
Peetry
senior tag
válasz
loszerafin #1173 üzenetére
ok de a kérdés jbuilder 2007-re vonatkozott.
-
Peetry
senior tag
végülis a jpx inportálását megoldottam a sokumentáció segítségével. További kérdés a source/designe nézet. Ahogy néztem, netbeansben is akkor jelentek meg a gombok, ha olyan forrást húztam be, ami grafikus. Viszont újabb kérdés, hogy ha csak simen open file-al nyitok meg *.java fájlt, és nem project-be húzom, akkor hogyan lehet fordítani és futtatni? Erre nem sikerült sehogyse rájönnöm. Sorry az amatőr kérdésekért, de perpill ilyenen akadok ki
-
Peetry
senior tag
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy elkeztem javat tanulni. a könyv amit vettem jbuilder 8at használ, nyilván sejtitek melyik könyvről van szó
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest